Over ons

Vakantie Italië

Na vele vakanties in diverse (verre) landen waren we het er over eens, de vakanties met ons gezin in Italië waren toch wel erg leuk en bijzonder. Vooral de mooie omgeving en de gezellige Italiaanse sfeer aan het meer van Lugano heeft bij ons gezin een onuitwisbare indruk gemaakt……….

Enkele jaren geleden hadden we besloten om onze vakantie eens te gaan vieren in Italië. We kwamen toen met ons gezin terecht aan het Gardameer, waar we een heerlijke vakantie beleefden dat jaar. Door deze perfecte vakantie besloten we destijds, dat we eigenlijk wel weer terug wilden naar Italië op vakantie.

Zo gezegd zo gedaan, het jaar daarop waren we in de vakantie met ons gezin dus weer in Italië te vinden. Dit keer kwamen we terecht aan het meer van Lugano als gast op de “International Sport Camping” te Porlezza. Hier begon dus voor ons gezin de Italiaanse verslaving, het lekkere weer, de omgeving die hier nog mooier is dan aan het Gardameer. Het echte Italiaanse leven wat hier nog te vinden is, heeft ons gezin sinds die tijd zo in zijn greep, dat we besloten hebben dat we hier voortaan onze vakantie willen door brengen.

Na enkele keren een chalet gehuurd te hebben, kregen we in 2008 de kans om zelf een nieuwe chalet aan te schaffen, op de camping waar we met ons gezin dus al veel vakantie plezier beleefd hadden. Een kans dus op een eigen stekkie, die we met beide handen hebben aangegrepen. Tot op de dag van vandaag gaan we ieder jaar terug naar Italië, naar ons eigen stekkie, maar omdat we niet altijd zelf in Italië kunnen zijn, bieden we ook andere de mogelijkheid om ons sfeervolle chalet te huren. Uit de reacties die we krijgen naar aanleiding van de vakanties die mensen hier gevierd hebben, kunnen we wel stellen dat het meer dan geslaagd is voor iedereen die ons chalet huurt. We vinden het dan ook erg leuk dat we dit stukje “echte Italië” aan het meer van Lugano, met veel mensen kunnen delen.

Wanneer u van plan bent om ook eens op vakantie naar Italië te gaan en ook echt Italië wilt gaan beleven kunnen wij u dit unieke stukje (Italië) aan het meer van Lugano van harte aanbevelen. We zijn er van overtuigd dat u net als wij hier een fijne vakantie zult beleven.

Vriendelijke groet, Fam. Iarosh.