Gastenboek

Hieronder leest u de ervaringen en belevenissen van mensen de al op vakantie zijn geweest in onze chalets te Porlezza.


12.10.2017
Beste Familie Iarosh,
We hebben het erg naar onze zin gehad in jullie chalet. Was erg leuk en wij zijn erg goed uitgerust.
We checken wegens familieomstandigheden al op zaterdag 14 oktober uit om 10:00.
Tot volgend jaar 🙂
Met vriendelijke groet,
Hans-Christian Lucassen en Mariska Meersoek

25.07.2017

Goedemorgen fam. Iarosh

We hebben nog niet de tijd gehad om jullie te bedanken voor de fijne vakantie.

De chalet en het weer waren super de twee weken dat we er waren, onze kinderen en wijzelf hebben enorm van het meer genoten. We hadden vrienden die op bezoek kwamen voor enkele dagen met de camper voordat zij naar kroatie zouden verder rijden…. ze zijn deze morgen in porlezza vertokken omdat het zo zalig was. zij stonden op Darna wat ook een hele fijne camping is en lekker om te eten. 🙂

Nogmaals dankjewel voor het gebruik van jullie chalet.

Mvg
Fam Nouws


 

2016

Dag Nico

Ik was de mailbox nog eens aan het opkuisen en moest vaststellen dat ik uw mail nog niet behandeld had. Hij was toegekomen rond de periode dat we op reis zijn geweest, ik had niet meteen geantwoord en dan blijven die dingen altijd maar aanslepen, daarom wilde ik u toch nog even van antwoord zijn.De vakantie was enorm leuk geweest, de camping viel enorm mee qua opstelling en buren (hebben kennis gemaakt met uw Italiaanse achterbuurman en hebben hem zelfs op de koffie gehad, enorm aangename man).

Zwembad en meer zijn echt leuk voor de kinderen, waren de eerste dag na aankomst naar het zwembad gegaan en waren daar aan het spelen, maar er kwam nog geen water uit de paddestoelenconstructie. Op een gegeven moment wil mijn dochtertje van 2,5 naar boven klimmen, ze is al onderweg en ik sta daar met de allerkleinste op de arm (moest nog 1 jaar worden) en moet haar wel achterna want ze zit al bijna boven. We staan daar zo even te genieten van het uitzicht en te zwaaien naar mama. Moet het nu toch net lukken dat op dat moment net de sproeiers opspringen terwijl we daar met ons drieën boven staan. Was echt lachen, ook voor diegenen die rond het zwembad lagen. We waren meteen afgekoeld.

Het was een zeer aangename vakantie en een leuke ervaring,

Groetjes Peter.


Beste fam. Iarosh,

We hebben een fantastische vakantie gehad. Mooi weer (niet te heet)! We zijn iedere dag op pad geweest om de omgeving te bekijken. Dat krijg je als je geen kleine kinderen meer hebt. Wat is het daar mooi. Voor wat betreft het chalet was het voor ons prima. Alles was wij nodig hadden zat erin. We zullen dit zeker aan onze vrienden en kennissen doorgeven en wellicht tot ziens. Dat we niet langer konden blijven hadden we wel ingecalculeerd. De terugreis was langer dan de heenreis. Ondanks de drukte zijn we via de Gothard pas gereden. Dat is ook een hele ervaring. Gelukkig zijn we deze week thuis met dit mooie weer en volgende week mogen we weer gaan werken.

Nico nog heel erg bedankt voor deze aanbieding. Wil je ons op de hoogte houden van je verhuur van je chalets?

Groetjes, René en Marijke.


Beste fam. Iarosh,

We hebben echt heerlijk genoten van onze vakantie. De chalet is ons zeer goed bevallen. Zeker voor herhaling vatbaar.
We hebben gelukkig ook erg goed weer gehad. En ook hebben we erg genoten van de omgeving bij het meer van Lugano.
Daarna zijn we nog een week bij het gardameer geweest. Dit is ook goed bevallen!!

Hartelijk bedankt voor jullie leuk en tip top in orde chalet die we hebben gehuurd!!

Met vriendelijke groet,

Sylvia Drenth


Hallo Nicolay,

We hebben een heel fijne vakantie gehad, mooi weer en een leuke camping.
Het chalet van hout geeft een prettige sfeer. En hondvriendelijk.
Nadeel was lakenpakketten levert de receptie niet meer, maar ook dat was geen probleem, we hadden slaapzakken bij ons.
conclusie, heel leuk, zal het bij anderen adviseren.

Groet Aat & Wil Grannetia.


Hoi Nico,

We hebben het super gehad in Italië, het weer was heerlijk. Dat windscherm om het chalet heen is echt ideaal, wanneer iedereen naar binnen s’ avonds ging zaten wij nog heerlijk buiten. Kinderen in bed, heerlijk genieten van een glaasje op de veranda. Toevallig zat bij ons aan de overkant een gezin, ook uit Den Haag, waarvan de kinderen leuk met elkaar gespeeld hebben

Hoewel wij al 2 keer eerder in Porlezza geweest zijn, blijven we ons verbazen over de prachtige omgeving, het lekkere eten en drinken, de lieve mensen… wat een genot. We hadden deze vakantie een vriendje van onze zoon Jens meegenomen die nog nooit in het buitenland geweest was, die heeft ook zijn ogen uitgekeken. We hebben maar weer eens de berg beklommen om bij de waterval te komen en natuurlijk naar het balkon van Italië geweest, wat een geweldig uitzicht.

Kortom een heerlijke vakantie gehad in een geweldig chalet, alles is aanwezig helemaal top.

Wanneer de camping in oktober, in de herfstvakantie nog open is, meld ik me weer!

Met vriendelijke groet,

Marina Rijerkerk


Beste fam. Iarosh,

We hebben een prachtige vakantie achter de rug. De batterijen zijn weer opgeladen, en de eerste werkdag zit er ondertussen ook weeral op.

Bij aankomst in Italië waren we al overdonderd door de mooie omgeving. De natuur is prachtig.

Op de camping zijn we goed ontvangen geweest en de chalet was echt heel mooi, verzorgd, proper en zeer gerieflijk. Alles was meer dan voorzien, we hebben echt een gezellige leuke tijd beleefd.

De ligging was ook ideaal, je hebt alles op wandelafstand, we hebben dan ook vele kilometers te voet afgelegd.

Menaggio, Bellagio ( met de oversteek), Como zijn steden die we hebben bezocht. De eerste 2 dagen hebben we wat bewolkt weer gehad, maar geen regen. Daarna was het volop zon en haalden we zelfs 25 graden. De laatste dag heeft het geregend van ’s morgens tot ’s avonds, wat iets minder was natuurlijk. We zien ons zeker nog terugkeren, indien dit zou mogelijk zijn?

Met vriendelijke groet en zeker tot een volgende keer,

Fam. Callebert